Nuk e ke shpirtin e festës nëqoftëse nuk i i bën vetullat kështu

25

Çdo sezon festiv ne kemi brenda nesh një ndjenjë gëzimi dhe lumturie që na fut në shpirtin e pushimeve dhe të krijimeve të reja jo vetëm të dekoreve por edhe të veshjeve, tualetit etj. Ky që do të shihni më poshtë është moda më e re e vetullave që kanë linçuar artistët e make up-it. Arti festiv i vetullës shpërtheu në Instagram vitin e kaluar, dhe tani, vetullat si një pemë Krishtlindjesh janë kthyer në këtë mënyrë.

Ky trend i fundit i cili shkëlqen shumë do të ju bëjë të ndjeni shpirtin e Krishtlindjes. Trendi filloi vitin e kaluar, ku vetullat dukeshin si degë peme, duke i ngjitur ato me dyll dhe duke i bashkëngjitur zbukurime, xixa, madje edhe yje që i ngjasonin bredhit të festave.