Nuk arritën të siguronin as edhe një votë! Cilët janë kandidatët që dolën “duarbosh” nga zgjedhjet

108

Rreth 85 kandidatë për deputet nuk kanë arritur të sigurojnë asnjë votë për veten e tyre.
Një fenomen ky tepër i çuditshëm.

Këta kandidatë nuk kanë siguruar asnjë votë, madje as nga të afërmit e tyre.

Subjekti Zgjedhor: Partia Balli Kombëtar/ 19
Lena Saliasi
Pëllump Brakollari
Irida Alimadhi
Tomorr Dyrmishi
Sorjana Kume
Luljeta Haxhillari
Majlind Duro
Luan Mulla
Dorian Vukaj
Ardi Mugri
Hylvi Brahimi
Gerald Rroshi
Cyme Lulaj
Klodian Alija
Gëzim Hysenllari
Ardiana Lamaj

Subjekti Zgjedhor: Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare/ 12
Adelina Teta
Sonila Aliu
Ina Xhafer
Sara Tarllamishi
Artur Prishtina
Ilda Qarri
Klaudjo çobaj
Genc Luanaj
Violeta Hoxha
Fatjon Haxhiu
Mario Ciko
Almer Zyka

Subjekti Zgjedhor: Partia Bindja Demokratike/ 7
Briana Bino
Albi Ceno
Anila Prifti
Lorenc Shehaj
Klaudjo Monçe
Klodiana Hasanaj
Devi Fing-ja

Subjekti Zgjedhor: Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët/ 27
Aleks Bezhani
Valdet Gjinali Deralla
Klevis Çapia
Marjana Dollani
Elton Kullolli
Afërdita Cani
Nafie Qerimi
Roland Llato
Odhisea Gremo
Rudjana Shkrepa
Akil Sokolaj
Jetmira Shabani
Sarina Zaja
Pali Panxhi
Anxhelo Nika
Jurgen Fregjaj
Bardhe Lisi
Hyqmet Hamati
Vladimir Nikolla
Jonida Gjoka
Xhejni Pole
Mimoza Shosha
Albriç Deraj
Lejka Bonjakaj
Elsaveta Beqiraj
Dhionis Kënini
Jetnor Haruni

Subjekti Zgjedhor: Partia Nisma Thurje/ 4
Kejsi Pepa
Eduard Kola
Elsina Gjindali
Anisa Aliu

Subjekti Zgjedhor: Partia Levizja e Re/ 12
Ervis Sina
Dorina Veliu
Muharem Gega
Dorina Ahmeti
Rigest Lusha
Fitime Proda
Jorgo Papa
Xhoi Laraku
Suzana Nikshiqi
Aurora Kalemi
Fatlinda Elezi
Gentian Halilaj

Subjekti Zgjedhor: Partia Aleanca Demokracia e Re/ 2
Igli Aliko
Xhegi Dyrmishi

Subjekti Zgjedhor: Partia Lëvizja Për Ndryshim/ 2
Griselda Xhika
Renaldo Rama.