Nuancat e kafes, protagoniste kryesore në tendencat vjeshtë-dimër 2019

110

Ngjyra kafe sipas catwalks do të ketë këtë vjeshtë-dimër 18/19 rolin kryesor, një protagoniste mjaft e këndshme me të gjitha nuancat e saj.

Nga ngjyrat bezhë deri në pendë, nga hurma në ndryshk të ngrohtë, nga burgundy karakteristike, në vendin e Sienës dhe në kafe klasike, nuk ka hije që nuk është e gatshme të hyjë ose të kthehet për të qenë pjesë e gardërobës, duke luajtur një rol yll për xhaketa dhe xhaketa, pantallona, ​​xhupat dhe sëeaters.

Nuancat e kafes përshtaten më së miri me të gjitha ngjyrat, duke përfshirë edhe ngjyrën e flokëve.

Pantallonat dhe xhaketa në hije më intensive mund të kombinohen me këmisha plot tone të guximshme.

Ngjyra kafe është e lidhur me natyrën dhe rrjedh nga përzierja e tre ngjyrave primare (e verdhë, e kaltër dhe e kuqe). Ajo shpreh emocionalitetin, sensualitetin por edhe balancën dhe harmoninë dhe prandaj këshilluesit e modës e sugjerojnë si ngjyrën kryesore të këtij sezoni.