Norvegji, kaos në anijen kroçere

45

Anija kroçere në brigjet norvegjeze pësoi një avari për shkak të dallgëve dhe erërave të forta, të cilat shkaktuan goditje të fuqishme nshkaktuan goditje të fuqishme në të.

Fuqia e madhe e detit shemb një pjesë të tavanit, që bie mbi pasagjerët.

Pikërisht për shkak të kësaj situate është bërë evakuimi i njerëzve nga anija. Pasagjerët që udhëtojnë në këtë anije janë rreth 1300. Deri tani është bërë evakuimi i 300 prej tyre.