Nju Jork, bora e parë e sezonit shkakton kaos

46

Dëbora e parë e sezonit në Nju Jork ka srrëzuar pemët dhe ka shkaktuar kaos në trafik, teksa pesë lagje janë mbuluar nga dëbora e dendur.

Reshjet nisën në orën 13:00, sipas kohës locale dhe u intesifikua gjatë natës

Dëbora ka mbuluar edhe nju Xhërsin fqinj