Njoftim i rëndësishëm i OSHEE për banorët e Tiranës për ndërprerje e energjisë ditën e nesërmen. Ja zonat që preken

36

OSHEE ka lajmëruar qytetarët e Tiranës përmes një njoftimi publik, se si pasojë e rikonstruksionit të kabinave elektrike, pritet që ditën e nesërme gjatë fashës orare 09:00-16:00, të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në rrugën “Niko Avrami” , rrugën “Myslym Keta”, si dhe rrugën”Aleksandër Moisiu”

Njoftimi i plotë i OSHEE: Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 26 qershor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 26 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: Rruga “Niko Avrami” , rruga “Myslym Keta”, rruga “Aleksandër Moisiu”