Njihuni me shenjat më inteligjente të zodiakut!

108

Inteligjenca është një tipar përbërës dhe i rëndësishëm i personalitetit. Ajo na ofron mbrojtje, komfort dhe siguri. Por cilat janë shenjat e horoskopit që dallohen më shumë për nga inteligjenca e tyre:

Ujori

Një shenjë analitike dhe e ndryshme nga gjithë të tjerët. Mënyra e tij e ndryshme e të menduarit i lejon atij të kuptojë dhe zgjidhë disa probleme që do të vinin në vështirësi njerëzit e tjerë. Dhe e bukura është se ai nuk e shfrytëzon këtë dhuratë që i është dhuruar nga yjet.

Akrepi

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë të zodiakut janë më perceptues se të tjerët në mjedisin rrethues. Kjo i lejon atij të vlerësojë dhe të kuptojë më mirë botën në të cilën jetojmë. Nuk ka situatë apo problem që Akrepi nuk mund ta zgjidhë.

Siç mund ta shihni inteligjenca e shenjave nuk matet me aftësinë e tyre për të zgjidhur probleme matematikore. Por, për shembull, sa mirë arrijnë të kapin pengesat që shfaqen në jetën e përditshme.

Prandaj, të gjithë duhet të mësojmë të analizojmë situatat dhe të perceptojnë mjedisin në të cilin gjendemi, në të njëjtën mënyrë siç bëjnë Ujori dhe Akrepi, dy shenja veçanërisht të zgjuara dhe efikase të zodiakut.