Ngjyra e kuqe, propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

83

Është ndoshta ngjyra që merr numrin më të madh të kuptimeve, krahasuar me të gjithë të tjerat. Më stimuluese, më e angazhuar. E kuqja tradicionalisht simbolizon zjarrin dhe nxehtësinë. Ajo ka qenë gjithmonë e lidhur me dashurinë: zemra e San Valentinos është e kuqe, edhe pasioni është i kuq. Në këtë periudhë, ajo është gjithashtu ngjyra excellence e Krishtlindjeve , si dhe e mbretërve. Shumë e dashur nga dizenjuesit e modës, ajo u kthye në protagonistin e padiskutueshëm kudo, madje edhe në catwalk

Karmal, rubin, flakë të kuqe, kardinal, apo Pompeian, rëndësi ka që hijet e kuqe janë të shumta. Bold por elegante, duhet të vishet me lehtësi dhe vetëdije, pasi e kuqja është një ngjyrë që nuk shkon pa u vënë re, me personalitet të madh, jep hijeshi dhe ndjeshmëri. Prandaj, në përgjithësi të kuqen e zgjedhin ato që nuk kanë frikë të shprehin feminitetin e tyre dhe të lënë shenjën e tyre. Këshilla është që të kombinohet, për mbrëmje, me këpucë dhe aksesorë, të zi, ar, argjend. Ose ta sillni atë të kombinuar në ngjyra neutrale, të tilla si fildish, krem, ngjyrë bezhë dhe lakuriq.

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet

Një fustan i kuq: propozimet e projektuesve ndezin Krishtlindjet