Nëse s’doni të humbni punën, mos i thoni kurrë këto 5 gjëra në rrjetet sociale

41

Në këto ditë prezantimi jonë me botën është shumë më i rëndësishëm se kurrë. Është e vështirë të gjeni një punëdhënës, nëse nuk keni hedhur të dhënat tuaja në internet. Kështu që gjithçka që poston në “Instagram”, “Twitter” dhe “Facebook” kanë pasoja të rënda.
Sidomos në mediat sociale, ku shprehni mendimet përmes statuseve, sepse një gabim i vetëm mund t’ju dëmtojë rëndë karrierën.

Ja 5 gjërat për të cilat nuk duhet të shkruani kurrë:

1.Mos thoni opinionin tuaj për diçka, për të cilën nuk jeni informuar më herët.
2.Mos bëni shaka “pa kripë”.
3.Mos shkruani për asnjë lloj urrejtjeje.
4.Mos shkruani statuse për hakmarrje.
5.Mos përmendni asgjë për punën tuaj.