Nëntë trendet e bukurisë për 2019

47

Dhjetori përveçse muaji i fundit i vitit është dhe muaji i retrospektivave, i kthimit pas në kohë dhe reflektimit.

Dhe veç të tjerash edhe momenti i parashikimeve për trendet e reja që do të na shoqërojnë gjatë vitit 2019.

“Pinterest” ka nxjerrë parashikimin e saj ku tregon se cilat do të jenë këto trende bukurie me të cilat çdo vajzë do të dashurohet dhe do t’i shohim gjithandej.

Thonjtë pudër

Ngjyra gri

Balluket e ç’rregullta

Qerpikët super të gjatë

Make up me shkëlqim

Ngjyrat e thella në buzë

Flokët me nuancë lejla