Mposhti dy herë kancerin, aktorja e njohur e dëshpëruar të bëhet nënë!!

53

Po i afrohet moshës 48 vjeë dhe është e dëshpëruar të ketë një fëmijë. Edhe pse e kërkon prej 20 vjetësh një gjë të tillë, lufta me sëmundjen e rëndë të kancerit ia ka vështirësuar shumë plotësimin e ëndrrës së saj.

Shanne Doherty, e njohur më shumë për rolin e Brendës tek Beverly Hills 90210 ka luftuar më kancerin në gjoks, të cilin arriti ta mposhte një herë dhe e luftoi sërish pasi u rishfaq. Tani përballet dhe me një tjetër realitet të vështirë: menopauzën. Që të shpëtojë prej saj i nevojitej estrogjen, por nuk merr dot për shkak se rrezikon të riaktivizojë sëmundjen. Për këtë arsye, po mendon si mundësi të fundit përdorimin e një nëne bartëse apo adoptimin.