Kronikë LAJME Lajmi i Fundit

Moti i keq, trageti i linjës Brindisi-Vlorë përplaset me kalatën

Trageti i linjës Vlorë-Brindisi është përplasur sot me kalatën e portit. Mësohet se në momentin e përplasjes, trageti ka qenë i ankoruar në port kur stuhia dhe dallgët e mëdha e kanë shtyrë drejt pankinës.

Drejtuesit e tragetit po luftojnë me dallgët dhe erën e fortë. Sipas drejtuesve të tragetit kjo situatë ka ardhur si pasojë e mungesës së barrierës mbrojtëse në portin e Vlorës.