Mos u lani me ujë të nxehtë në dimër!

58

Me siguri që larja me ujë të nxehtë në këto ditë të ftohta ju jep ndjesi të mirë.
Mirëpo, intensiteti i lartë i nxehtësisë prish barrierat mbrojtëse të lëkurës. Më mirë është që të laheni me ujë mesatarisht të nxehtë për kohë të shkurtër.

Pas dushit, patjetër përdorni hidratuesin për tërë trupin që të ruhet barriera mbrojtëse ndaj baktereve dhe mikroorganizmave të tjerë.
Kjo do të ju ndihmojë që të shmangni lëkurën e thatë në këto ditë si dhe të shtoni kujdesin e nevojshëm për kohët më të ftohta.