5 C
Tirana
Friday, February 28, 2020

Makina/Mercedes CLA Shooting Brake, një makinë funksionale me dizanj sportiv

Mercedes CLA Shooting Brake, është himni i funksionalitetit. Pavarësisht që kemi të bëjmë me një makinë station wagon, model me bagazh , dizanji i...
More
  Ballina LAJME Aktualitet Monitorimi, rrezatimi nga antenat e telefonisë celulare brenda kufijtë ligjorë

  Monitorimi, rrezatimi nga antenat e telefonisë celulare brenda kufijtë ligjorë

  0
  5
  Rrezatimi nga antenat e telefonisë celulare në Shqipëri është nën kufijtë e përcaktuar ligjorë dhe nuk paraqet rrezik për shëndetin e njerëzve.

  Është ky rezultati i monitorimit të parë nga Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Autoriteti Postar. Monitorimi u krye përgjatë dy muajve, shkurt e mars, në disa qytete të vendit, si Fier, Lushnje, Elbasan dhe Kavaje, kryesisht në zona të ndjeshme si shkollat, spitalet dhe institucionet e tjera.

  Nivelet e referencës së ekspozimit, në vendin tonë, përcaktohen nga një rregullore e Këshillit të Ministrave të vitit 2012.