Momenti prekës/ I mbijetoi shpërthimit, Kapaj përlotet në homazhe

37

I vetmi që i mbijetoi shpërthimit të fuqishëm në Camp Adazi në Letoni, rreshter Julian Kapaj, i mbështetur në paterica ka kryer homazhe mes mijëra kolegëve për major Klodian Tanushin. Momenti ka qenë i mbushur plot me dhimbje e emocione, teksa i jepte lamtumirën eprorit të tij, komandantit të kontingjentit.

Rreshter Kapaj mbeti i plagosur nga shpërthimi i minës që i mori jetën nëntetares Zarife Hasanaj dhe Major Klodian Tanushit, që ranë në krye të detyrës gjatë misionit në Letoni.