Ballina Kuriozitete Momenti emocionues, lind bebja me ‘këmishë’

Momenti emocionues, lind bebja me ‘këmishë’

Një foshnje ka ardhur në botë ndërsa ishte ende brenda qeses amniotike. Mjekët thotë se kjo ndodh 1 në 100.000 raste.

Imazhet e pabesueshme u realizuan kur nëna Monyck Valasco po sillte në jetë Noah në Brazil.

Fotografja Jana Brasil kapi foshnjën të rrethuar plotësisht nga nga lëngu amniotik që e mbrojti gjatë shtatzënisë.

Edhe pse brenda qeses amniotike, Noah përpiqet të qajë pasi doli nga trupi i nënës.
Qesja zakonisht çahet pak para lindjes dhe zakonisht njihet si ‘plasja e ujërave’ tek një femër.