Ballina Showbiz Moderatorja Jona Spahiu del në mbështetje të studentëve

Moderatorja Jona Spahiu del në mbështetje të studentëve

Ajo ka publikuar në Instagram, një ndër pamjet më “shpresëdhënëse” që mund të ketë parë ndonjëherë. Jona Spahiu kujton kohën e saj si studente dhe periudhën e vështirë kur i ati ishte burgosur, për të thënë se është në krah të studentëve në protestën e tyre për të kërkuar plotësimin e kërkesave.

“Si një qytetare e këtij vendi, si një studente e dalë nga Fakultetet Monopol, si e bija e një njeriu që kaloi 24 vitet e jetës së tij në burgjet komuniste në kërkim të së drejtës, kjo është gjëja më shpresëdhënëse që më kanë zënë sytë”, – shkruan Spahiu.