Moda, “Living Coral”: Parashikimet e shikuara në pasarela

25

Një ndër privilegjet e modës është aftësia për të luajtur përpara.

Një nga veçoritë e mendjeve krijuese është në fakt, njohja se si të “parashikosh” se çfarë do të përcaktojë trendet, çfarë do të diktojë linja në sezonin e ardhshëm. Një e vëzhguar e vërtetë përqendrohet në të ardhmen. Dhe kjo konfirmohet edhe një herë, për të parë ngjyrën e zgjedhur nga Pantone për 2019, Coral Living, një ngjyrë të gjallë koralesh. Sytë më të vëmendshëm, ata do të kenë parë qartë tashmë në catëalks koleksionet e ardhshme Pranvera / Verë 2019…

Një nuancë e gjallë dhe e mbështjellë, “e shoqërueshme dhe e aftë të inkurajojë aktivitetin e lumtur,” – shpjegon vetë Pantone.

Moda, Living Coral in passerella

Living Coral dëshiron të jetë një lloj ‘himni i gëzimit’, i aftë për të ringjallur çdo lloj shikimi dhe për të dhënë njëfarë energjie. Është një gradim me karakterin e tij, por, në të njëjtën kohë, gjithashtu jashtëzakonisht i gjithanshëm, pothuajse neutral. Është e përkryer për çdo lloj ngjyre dhe nuanca të flokëve. Krijon një dialog të harmonishëm: stilistët, në fakt, krijojnë lojëra të kombinuara me ngjyra të tjera, e bëjnë atë protagonistin e detajeve, ata e refuzuan atë në aspekte të ndryshme. Efekti i përgjithshëm është një kaleidoskop i gëzuar, i cili është një prelud i sezonit të bukur dhe do ta shoqërojë atë me gjallëri dhe vitalitet.

Moda, Living Coral in passerella