“Microsoft” rikthehet në biznesin e web-kamerave

19

Sipas disa raportimeve të fundit Microsoft ka planifikuar të lançojë web-kamera të reja në 2019-ën për Windows 10-ën dhe Xbox One.

“Ato do të sjellin teknologjinë e njohjes së fytyrës Windows Hello për çdo kompjuter me Windows 10,” – raportoi Thurrott.

Pas tetë vitesh Microsoft ka prezantuar një web-kamër dhe 2019-ta do të shënojë një rikthim tek ky treg.

Sipas Thurrot ato do të funksionojnë edhe me Xbox One ku përdoruesit do të kyçen automatikisht në llogaritë e tyre duke dalë përpara kamerave.

2019-ta gjithashtu do të sjellë Surface Hub 2S me një procesorë në formë fishekësh që mund të zëvendësohen.

Web-kamera do të lidhet me kompjuterët me anë të një kabllo USB-C dhe mund të jetë e njëjta për të cilën Microsoft ka premtuar ta sjellë me Surface Hub 2.