Mezi priste të vinte COVID-19, kryeinspektorja infektohet me koronavirus

37

Mezi e pres rastin e parë në Shqipëri” – Infektohet me Covid-19  kryeinspktorja e shëndetit, Areti Beruka | Hashtag.alAreti Beruka, kryeinspektore për Shëndetin e Degës Rajonale në Tiranë e cila u bë një figurë e njohur pas deklaratës se mezi priste të vinte COVID-19 në Shqipëri është infektuar me koronavirus.

Kryeinspektorja për shëndetin në Tiranë disa muaj më parë, në 26 shkurt, u lakua në media dhe rrjetet sociale pas deklaratës së saj se “Ndoshta me profesionin por edhe me karakterin. Por ta them personale, jo profesionale mezi e pres rastin e parë në fakt, unë si mjek”.

Ajo ka rezultuar pozitive ndaj tamponit dhe ndodhet e karantinuar në shtëpi.