Mercedes prezanton bishën e re elektrike

36

Mercedes pritet të nxjerrë modelin e ri të makinës elektrike në vitin 2020.

Bëhet fjalë për EQV, i cili është modeli i tretë elektrik i gjigantit gjerman që tashmë rivalizon denjësisht Tesla-n, Audi-n dhe Jaguar-in.

Pritet që ky model të prezantohet në mars të këtij viti sëbashku me detaje të tjera të tij.

Në galerinë e mësipërme mund të shikoni foto të këtij modeli.