Ballina Teknologji Mercedes-AMG CLS 53, ‘aty ku eleganca takon performancën’

Mercedes-AMG CLS 53, ‘aty ku eleganca takon performancën’

Ndonjëherë një ndryshim në perspektivë është gjithçka që nevojitet për t’i parë gjërat në një dritë krejtësisht të re. Në këtë rast, dritat e reja MULTIBEAM LED e ndryshojnë mjedisin, duke i bërë ato të shkëlqejnë me një ndriçim të ri.

Sistemi i ri i drejtimit, i lançuar nga “TURBO 4MATIC +”, e bën Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC + coupe të shkëlqejë në një sfond të ri. Pra, është e mundur që të shihet se çfarë po ndodh rreth automjetit, më shpejt dhe në mënyrë më efektive.

Për më tepër, format dhe linjat e pastra i japin makinës një figurë jashtëzakonisht dinamike në rrugë.