“Mëngët e fryra”, trendi i rikthyer në 2019

77

Viti 2018 na riktheu modën e viteve të mëparshme që nga modelet e veshjeve me pika, me printe kafshësh e deri tek mëngët e fryra.

Në pritje të vitit 2019 dhe rishikimit të trendeve më të suksesshme duket se ky trend i mëngëve të fryra do të vazhdojë të jetë një nga të preferuarit e blogereve dhe në vitin e ardhshëm.