Memaliaj, merr flakë nënstacioni elektrik në Krahës

32

Është përfshirë nga flakët nënstacioni elektrik në Krahës të Memaliasit. Informacionit paraprake tregojnë se zjarri është shkaktuar nga një defekt në rrjet.

Zjarrfikëset ndodhen në vendngjarja dhe po punojnë për shuarjen e flakëve. Nga djegia e nënstacionit elektrik kanë mbetur pa energji disa fshatra. Raportohet se janë rreth 1700 familje të mbetura pa energji nga dëmi i shkaktuar në nënstacionin elektrik.