Me veshjen e fundit, Kate Middleton është mishërimi i “shik-ut“ mbretëror!!!

47
***FILE PHOTOS - Catherine, Duchess if Cambridge gives birth to a boy (23APR18)*** The Duke and Duchess of Cambridge visit the Fire Station Arts Centre in Sunderland. Featuring: Catherine, Duchess of Cambridge, Catherine Middleton, Kate Middleton Where: Sunderland, United Kingdom When: 21 Feb 2018 Credit: WENN (Newscom TagID: wennphotossix799744.jpg) [Photo via Newscom]

Dukesha e Kembrixhit ishte e ftuar ne nje konferencë në Londër në mbështetje të arsimit, dhe rasti kërkonte një veshje serioze. Por Kate Middleton arriti ta “shkrinte“ seriozen me klasiken dhe “shik-un“, duke prodhuar një mishërim stilit të denjë për një anëtare të familjes mbretërore, por edhe për një ndjekëse të modës që di sesi të qëendrojë në suazën e elegantes.

Kur e pamë se për cfarë firme bëhej fjalë, aty e kuptuam më së miri gjithcka: veshja ishte krijim I Dolce & Gabbana. Kombinuar me këpucë të zeza kamosh dhe një cantë te thjeshtë të zezë, ishte një perfeksion!