Mbyllet votimi për zgjedhjet parlamentare/Ja qarqet me pjesmarrjen më të lartë

67

Kreu i KQZ ILirjan Celibashi deklaroi të mbyllur votimin, me përjashtim të ratseve ku në disa qendra votimi ka ende njerëz që presin të votojnë.

Tirana dhe Dibra shënojnë pjesëmarrjen më të lartë në zgjedhje, ku kryeqyteti ka deri më tani 51.45 për qind të votuesve, ndërsa Dibra 51.53 për qind.

Qarku me pjesëmarrje më të ulët është Vlora me 33.25 për qind.