Matura Shtetërore 2019, kontrolloni rezultatet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

47

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe letërsisë për Maturën Shtetërore 2019. Në provimin e zhvilluar më 12 qershor kanë marrë pjesë 36 412 maturantë.

Nga rezultatet e publikuara rezulton se kalueshmëria është 94,8 përqind.

Rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe letërsisë mund të konsultohen në materialin bashkangjitur.

MATURA SHTETERORE 2019 – REZULTATET D1