Ballina Aktualitet Mat, dy familje rrezikohen nga rrëshqitjet

Mat, dy familje rrezikohen nga rrëshqitjet

Dy familje me 12 antarë në Fushë Baz të Matit rrezikohen të mbëtën pa shtëpi pasi shtëpitë e tyre ndodhen buzë humnerës.

Pas reshjeve të nëntorit të vitit të kaluara, toka filloi të rrëshqiste dhe dita ditës u afrohet këtyre dy shtëpive.

Antarët e dy familjeve ndihen të rrezikuar cdo ditë dhe shprehen se flenë aty me frikën e madhe se cfar do të ndodhë nga momenti në momënt, pasi cdo ditë rreziku bëhët më i madh.

Familjet thonë se nuk kanë mundësi ekonomike për të ndërhyrë për parandalimin e këtij rreziku, dhe se kanë kërkuar ndihmë por askush nuk u është përgjigjur kërkesës së tyre.