Masa ajrore me origjinë nga Afrika e Veriut, ja sa pritet të jenë temperaturat nesër!

54
Shërbimi Meteorologjik informoi mbi motin e mirë gjatë fundjavës. Sidomos ditën e diel.
Temperaturat për shkak të masave ajrore me origjinë nga Afrika e Veriut pritet të jenë të larta deri në 38-39°C kryesisht mesdita e ditës së Diel.
Era do të fryjë me drejtim kryesor nga kuadrati i veriut dhe shpejtësi 1-10m/s më tepër e ndjeshme nga orët e mesditës deri ato të pasdites përgjatë vijës begdetare.