Maqedoni e Veriut/ A do te shkojë në burg Gruevski?

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski i cili ndodhet në azil politik në Hungari mund të shpëtojë shumë shpejt nga dënimi me burg, si në rastin e PSP-së dhe Tankut, për të cilat akuzohet. Sipas Alsat, dosja për çështjen “Tanku” është regjistruar në Gjykatën Supreme, ku do t’i nënshtrohet shqyrtimit të jashtëzakonshëm të aktvendimit.

Këshilli Penal i Gjykatës Supreme, me kryeministër Jovo Vangelovskin, mund të ndërpresë aktvendimin dhe të rikthejë rastin nga fillimi, dhe një gjë e tillë sipas rastit nënkupton lirimin nga aktvendimi për ish-kryeministrin Gruevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *