Ballina Showbiz Madonna publikon një foto të rrallë të gjashtë fëmijëve të saj

Madonna publikon një foto të rrallë të gjashtë fëmijëve të saj

Madonna ka publikuar një fotografi të rrallë të gjashtë fëmijëve të saj duke festuar Ditën e Falenderimeve në Malawi.

“Ajo për të cilën jam më mirënjohëse. Fëmijët e mi më kanë udhëhequr në rrugë dhe më kanë hapur dyer nëpër të cilat nuk kisha menduar kurrë se do kaloja, – shkruan ikona e popit. – Fama, pasuria dhe klikimet kurrë nuk mund të barazohen me atë që unë ruaj si thesar dhe vlerësoj më shumë.”