Ballina Aktualitet Lotaria Amerikane, sot mësohet nëse keni fituar, si të veproni

Lotaria Amerikane, sot mësohet nëse keni fituar, si të veproni

Të gjithë shqiptarët që kanë aplikuar për lotarinë amerikane dhe janë në pritje të një përgjigje, sot do të mësojnë nëse janë fitues apo jo.

Duke filluar nga 7 maji 2019, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së.

Sipas ambasades amerikane, Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre.

Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.