Llotaria Amerikane, ja kur nisin aplikimet për vitin e ardhshëm

50

Shqiptarët e presin çdo vit Llotarinë Amerikane.

Këtë vit aplikimet do të nisin më 2 Tetor 2021.

Kush nuk vërteton zotërimin e diplomës së shkollës së mesme dhe minimalisht dy vite eksperiencë në një post të caktuar nuk kualifikohet.

Kriter tjetër për aplikimin është dhe vjetërsia e fotove (pa syze dhe aksesorë) ku nuk duhet të jenë të njëjta me ato të aplikimeve të mëparshme dhe të jenë bërë gjatë 6 muajve të fundit.