Llogara, bora dhe ngrica vështirësojnë kalimin

34

Reshjet e shumta të dëborës kanë përfshirë Llogaranë mbrëmjen e djeshme.

Reshjet dhe temperaturat e ulta kanë sjellë vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Rruga nacionale është e hapur dhe mjetet po qarkullojnë, por mësohet se ka ende prezencë akulli në disa segmente.