Lezhë, era dëmton çatinë e kishës 800-vjeçare

43

Era e pazakontë e ditës së shtunë ka dëmtuar edhe çatinë e kishës 800-vjeçare të Shën Premtes, në Balldre të Lezhës, e cila është monument kulture.

Specialist të DRKK Shkodër pritet të vlersojnë situatën dhe të përcaktojnë nevojën e ndërhyrjes.

Kjo kishë, e cila ka degraduar gjatë viteve të fundit si rezultat i mos ndërhyrjes është një aset mjaft i rëndësishëm historik.