LAJM I FUNDIT/Lëvizje në komisariatin e Pogradecit dhe Korçës

39

Burime bëjnë me dije se disa ndryshime janë bërë në komisariatin e Pogradecit dhe Korçës.

Largohet nga detyra shefi i komisariatit Pogradec Niko Palla dhe ai i komisariatit Korçë Florian Dano.

Në vend të Niko Pallës u emërua Artur Ebaj dhe në vend të Florian Dano u emërua Krenar Gjokutaj.

Vijon…