Ballina BOTA Lady Gaga dhe Bradley Cooper do të performojnë në Oscars

Lady Gaga dhe Bradley Cooper do të performojnë në Oscars

Lady Gaga dhe Bradley Cooper do performojnë zyrtarisht “Shallow” në 91-vjetorin e Çmimeve të Akademisë.

Oskar konfirmoi lajmin ku shkruan, “Cooper. Gaga. ‘Shallow’. Oscars.”
Në një tjetër shkrim u konfirmuan se do performojnë edhe Gillian Welch e David Rawlings. Ata do këndojnë “When a Cowboy Trades His Spurs for Wings” të “The Ballad of Buster Scruggs.”

“Shallow” është nominuar në kategorinë “Best original song”. Kënga është kolona zanore e filmit “A Star is Born”.