Ballina Showbiz Kylie Jenner flet hapur për operacionet plastike

Kylie Jenner flet hapur për operacionet plastike

Kylie Jenner i ka mohuar gjithmonë thashethemet për operacionet plastike, por në një intervistë të re për “Paper”, ajo sqaroi se cilat fjalë janë të vërteta dhe cilat false.

Njerëzit mendojnë se unë jam e gjitha operacion dhe kam ribërë të gjithë fytyrën, që është tërësisht gënjeshtër,” – tha ajo.

Arsyeja është se ajo i urren gjilpërat:

“Jam e tmerruar! Nuk do ta bëja kurrë. Ata nuk e kuptojnë se çfarë mund të bëjnë flokët e bukur, makijazhi dhe mbushësit”.

Por gjithsesi Kylie e pranoi: “Kam bërë mbushës. Nuk po e mohoj”.