Ky test ju tregon nëse në jetë veproni me zemër apo me intuitë

47

Gjëja e parë që shikoni në këtë foto tregon se si ju veproni në përditshmëri, me zemër apo intuitë.

Zog

Ju nuk mund ta imagjinoni se si do të ishte jeta juaj pa intuitë. Është ajo që ju ndihmon të bëni zgjedhje, të jeni gjithnjë të mirë me të gjithë dhe të kërkoni paqe dhe plotësi mbi të gjitha ambiciet e tjera.

Fytyrën e një gruaje

Kjo do të thotë që zemra është udhëzuesi juaj më i madh dhe kurrë nuk arrini të dëgjoni ato që thotë për të kënaqur ndokënd.