Kuvend, kryeministri Rama vë kollare me…

32

Kryeministri Edi Rama shquhet për stilin e tij në veshje. Sot, ai ka shkuar me një kollare të veçantë në seancën parlamentare.

Kollarja e kreut të qeverisë është me ngjyra tipike të rrobave të ushtarakëve.

Sot është përvjetori i dhjetë i hyrjes së Shqipërisë në NATO dhe me sa duket, simbolika ka qenë e tillë.

Ndërkohë, po sot më Parlament u betuan deputetët e rinj nga radhët e opozitës.