Ballina LAJME KQZ u jep mandatin 3 kandidatëve nga lista e PD, regjistrohet koalicioni...

KQZ u jep mandatin 3 kandidatëve nga lista e PD, regjistrohet koalicioni i ASHE-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka dorëzuar sot mandatin e deputetit Kujtim Gjuzit, Endrit Hoxhës dhe Koçi Tahirit, të cilët ka qenë disa prej kandidatëve të listave shumëemërore të Partisë Demokratike.

Sipas procedurës së parashikuar, pas marrjes së mandatit pritet që tre kandidatët të bëjnë betimin në seancën plenare të kësaj jave. Pas kryerjes së betimit procedural, numri i deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë do të arrijë në 116.

Ditën e sotme, në KQZ  depozitoi kërkesën për regjistrim koalicioni “Aleanca për Shqipërinë Europiane”.