Kostumet ‘më stil’ të meshkujve për festat e fundvitit

51

Klasike, origjinale, me përsosje të padyshimtë. Me mbërritjen e Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri, për eventet më formale dhe elegante, edhe veshjet e meshkujve apo më saktë kostumet e tyre, duhet të ruajnë joshjen dhe elegancën. Velvet, ngjyra e zezë, apo disa variacionë të ngrohta krom, si të gjelbër, janë të lejuara.

Xhaketa, papion, pupla në vend të xhepit tradicional, si një koncesion për frymëzim dhe shije personale. Duke vijuar më tej tek shamitë me knotted dhe pëlhura,për të ndjekur një nga tendencat sezonale. E gjithë kjo, duke respektuar masën dhe hijeshinë. “Elegancë  dominuese” është kodi i veshjes së meshkujve këtë fundvit.

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste

Uomo, distinguersi con stile: i look per le Feste