Ballina Aktualitet Kosovë, vajza 13 vjeçe bëhet nënë

Kosovë, vajza 13 vjeçe bëhet nënë

Në Kosovë, një vajzë vetëm 13 vjeç është bërë nënë, duke lindur fëmijën 33 ditë para kohe

Vajza sipas mediave kosovare, rezulton e martuar në Gjakovë.

Xhevdet Gojnovci, Drejtor i Klinikës së Neontalogjisë ka treguar për Gazetën Insajderi se foshnja është duke u trajtuar në procedurë normale dhe gjendja shëndetësore e saj është e mirë.

Gojnovci ka treguar se nëna e foshnjës është shtetase e Shqipërisë nga qyteti i Elbasanit.
“Foshnja ka lind dje me datën 24.12.2018 në ora 10:05 minuta foshnja ka lind 1.900 gramë, gjatësia 50 centimetra është vajzë, është para kohe 33 javë dhe nëna është e lindur në vitin 2005 në Elbasan në Shqipëri jeton në Gjakovë,” – ka treguar Gojonci.
Ai ka thënë se “sipas të gjitha gjasave është e martuar ndërsa sot e ka vizituar edhe burri i saj”.