Koronavirusi/Ja cili është qarku më i prekur dhe më pak i prekur

164

Shqipëria nuk mund të ishte imune ndaj infeksionit.

Në mars të vitit të kaluar regjistroi rastin e parë të Covid.

Që prej asaj kohe, edhe sot sfida vazhdon për ta mposhtur koronavirusin.

Duke u bazuar në të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë, qarku i Dibrës është më pak i prekuri nga koronavirusi.

Deri sot, në këtë qark janë infektuar 2 mijë e 505 persona, dhe aktualisht janë aktivë 102.

Tirana është epiqendra e Covid-19, me 55 mijë e 84 të infektuar.