Korçë, nuk kaloi vetting-un, shkarkohet kreu i Gjykatës

27

Është shkarkuar nga detyra kreu i Gjykatës së Korçës, Admir Belishta.

Belishta nuk kaloi dot vetting-un dhe u shkarkua paraditen e së premtes.