Korçë, abuzimet me pronat, Apeli lë të lirë dy nga pesë të arrestuarit

21

Gjykata e Apelit të Korçës ka lënë të lirë dy nga pesë të arrestuarit për abuzime me pronat në hipotekën e qytetit juglindor.

Sakaq, janë lënë të lirë kundrejt një garancie pasurore, Leftjon Bardho dhe Andrea Zallemi, ndërkohë Apeli la në fuqi masën e sigurisë arrest me burg për tre të tjerët si; Ersild Gorari dhe Erjon Arif dhe Arsidesa Hysi.

Abuzuesit e pronave kanë qenë në kontroll të rreptë nga strukturat ligj zbatuese dhe për këtë janë shoqëruar dhe proceduar shumë funksionarë nga veriu deri në jug të vendit.