Korça ‘vishet’ nga dëbora natën e Krishtlindjeve

34

Korça është veshur nga bardhësia e dëborës natën e Krishtlindjeve.

Pak para mesnate, teksa zhvillohej mesha me rastin e Krishtlindjeve nisen edhe reshjet e para të borës, të cilat vijuan gjatë gjithë natës duke zbardhur kështu fshatrat turistike dhe vetë qytetin e Korçës.

Dëbora i ka dhënë një tjetër bukuri festës së Krishtlindjeve të cilat festohen nga pjesa më e madhe e qytetarëve korçarë.