Konti Max dhe Ambra Angiolini martohen në qershor

32

Massimiliano Allegri dhe Ambra Angiolini do të martohen në qershor dhe sipas të përjavshmes Gente, mund të jetë edhe një bebe që pritet të vijë.
Të fotografuar nëpër rrugët e Milanos, ku kanë marrë një shtëpi së bashku, tekniku bardhë e zi dhe artistja ecin dorë për dore.

Ajo e veshur me një pallto që i fsheh format, ai që mban në dorë disa çanta.
Zërat për një shtatzëni qarkullojnë prej kohësh dhe duket se të dy janë të lumtur. Ai është baba i Valentinës, 24 vjeç dhe Giorgio, 7, që i ka nga dy lidhjet e mëparshme.
Ambra ka dy fëmijë Jolandën 14 vjeç, dhe Leonardo, 12, nga martesa me Francesco Renga.