Ballina Stil / Modë Kombinimet më të bukura nga London Street Style

Kombinimet më të bukura nga London Street Style

Është shumë e vështirë përzgjedhja e rrobave të përshtatshme për këtë stinë, por tanimë mund të frymëzoheni nga veshjet e Javës së Modës në Londër.

Njihuni me veshjet më trendy, nga xhupat oversize e deri tek palltot e gjata deri në fund të këmbëve.

Me shumë gjasë kemi të ngjashme mjaft të tilla në gardërobën tonë, por si gjithmonë na nevojitet aprovimi i dikujt tjetër kur bëhet fjalë për veshjen.

E kush tjetër më mirë se Java e Modës në Londër mund të na garantojë një pamje perfekte dhe me plot sharm…

S’po themi më gjë tjetër, sepse fotot në të tilla raste flasin vetë!