Kollë e fortë e temperaturë, infektohet me COVID-19 zv. ministri i brendshëm

305

Zëvendës Ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi është infektuar nga koronavirusi. Ish-deputeti i PS e ka bërë të ditur lajmin këtë mëngjes përmes një postimi në Facebook.

Petro Koçi shkruan se ka pasur disa simptoma si kollë të fortë, temperaturë dhe këputje trupi.

Së fundmi ai u bën thirrje të gjithë personave që kanë qenë në kontakt me të në 4 ditët e fundit që bëjnë kujdes.